Polska gastronomia w czasie pandemii

Autor

  • Hanna Szymkowiak Uniwersytet Gdański

DOI:

https://doi.org/10.26881/tutg.2021.1.09

Słowa kluczowe:

branża gastronomiczna, koronawirus SARS-CoV-2, pandemia

Downloads

Download data is not yet available.

Bibliografia

https://www.bbc.com/news/business51706225 (dostęp 3.12.2020)

https://www.pism.pl/publikacje/Skutki_pandemii_COVID19_dla_gospodarki_swiatowej (dostęp 6.12.2020)

https://www.parkiet.com/Gielda/310159927- Covidowa-panika-na-rynkach.html (dostęp 19.01.2021)

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Rynki-wdziwnym-stanie-Euforia-i-przerazeniejednoczesnie-7825042.html (dostęp 19.01.2021)

https://www.kantar.com/inspiration/politics/public-approval-and-trust-ingovernment-falls-in-g7-and-plummetsin-uk (dostęp 20.01.2020)

https://poradnikprzedsiebiorcy.pl/-jak-zalozyc-start-up-pivot-w-start-upie-i-zarzadzanie-zmiana (dostęp 3.12.2021)

https://businessinsider.com.pl/twoje-pieniadze/bon-turystyczny-ile-wydali-juz-polacy-ile-otrzymaly-firmy-turystyczne/ef2kyb2 (dostęp 25.12.2020)

https://www.bcc.org.pl/opinie_ekspertow/przedsiebiorcy-o-pomocy-w-ramach-tarczy-badanie-opinii-bcc/ (dostęp 28.11.2020)

http://www.coface.pl/Aktualnosci-i-media/Biuro-prasowe/Upadlosci-i-restrukturyzacje-firm-w-Polsce-w-3-kwartalach-2020-roku (dostęp 28.12.2020)

https://stat.gov.pl/obszary-tematyczne/koniunktura/koniunktura/koniunktura-wprzetworstwie-przemyslowym-budownictwie-handlu-i-uslugach-grudzien2020-roku,3,97.html (dostęp 28.12.2020)

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Ponad200-dni-zamknietych-restauracji-Cogrozi-za-otwarcie-biznesu8094748.html (dostęp 20.04.2021)

https://www.horecanet.pl/polacy-krytykujalockdown-w-gastronomii-nie-chca-tezkar-dla-przedsiebiorcow-lamiacych-obostrzenia/ (dostęp 20.04.2021)

https://www.horecatrends.pl/gastronomia/114/iggp_szykuje_pozew_zbiorowy_przeciwko_skarbowi_panstwa,6482.html (dostęp 20.04.2021)

https://tvn24.pl/polska/koronawirus-w-polsce-kiedy-powrot-do-normalnosci-emilia-cecylia-skirmuntt-i-dr-aneta-afeltkomentuja-5038393 (dostęp 20.04.2021)

Pobrania

Opublikowane

2021-07-07

Jak cytować

Szymkowiak, H. (2021). Polska gastronomia w czasie pandemii . Tutoring Gedanensis, 6(1), 79–88. https://doi.org/10.26881/tutg.2021.1.09

Numer

Dział

Artykuły