Marcelina Kałasznik / Joanna Szczęk (2020): Kulinarische Onomastik an gewählten deutschen und polnischen Beispielen. (= Sprachkontraste in Mitteleuropa. Studien zur kontrastiven und angewandten Linguistik 7). Berlin et al.: Lang. 238 S.
Downloads
Download data is not yet available.
Bibliografia
Wierlacher, Alois (2008): Die kulinarische Sprache. In: Alois Wierlacher, Regina Bendix (Hg.): Kulinaristik: Forschung – Lehre – Praxis. Berlin: LIT-Verlag, 112–126.
www.kulinaristik.net
Pobrania
Opublikowane
2021-11-08
Jak cytować
Turska, M. (2021). Marcelina Kałasznik / Joanna Szczęk (2020): Kulinarische Onomastik an gewählten deutschen und polnischen Beispielen. (= Sprachkontraste in Mitteleuropa. Studien zur kontrastiven und angewandten Linguistik 7). Berlin et al.: Lang. 238 S. Studia Germanica Gedanensia, 45, 242–245. Pobrano z https://czasopisma.bg.ug.edu.pl/index.php/SGG/article/view/6963
Numer
Dział
Recenzje i sprawozdania
Licencja
Utwór dostępny jest na licencji Creative Commons Uznanie autorstwa – Użycie niekomercyjne – Bez utworów zależnych 4.0 Międzynarodowe.
Copyright by Instytut Filologii Germańskiej, Wydawnictwo Uniwersytetu Gdańskiego.